mandag, oktober 09, 2006

Ett ord sier MYE mindre enn tusen ord!

Vi har ikkje kunnet unngå å legge merke til en spesifik ting. Og denne spesifike tingen har satt oss litt i tenkeboksen. Ka e det som gjør at vi får spesifike ting til å gå oss sanseløse? Vi er jo ganske relaterte i grunn. Ambisjoner tror vi her passer inn. Ka e det vi mangler? E det intelligensen? Nei det kan ikkje stemme. Av og til må man bare innse at to pluss to er fire. Så enkelt er det bare. Men kem e egentlig du som tror at du bare kan gjøre? Ikkje spør oss... vi spør deg! Nokså ofte vil vi gjerne påstå at vi har pølset og pølset (les: kommentert og kommentert). Men til intet nyttegjørelse. Hvor ofte er egentlig godt nok? Ka må egentlig til for at du er du og du duger?

ALDRI før har vi opplevd at noen er så stumme! Er dårlig vokabular relativt? Dagen derpå (etter en bloggutleggelse) oppfattes som følger: Løpe. Hjem. Fra. Skolen. Inn. På. Nettet. Nettet. Funker. Ikke. Trekke. Ut. Kontakt. På. Ruter. Ta. Den. Inn. Igjen. www.orenesehals.blogspot.com. Et. Par. Pølser(les:kommentarer). Jess. Tryneslag. Trynefaktor. Tomhet. Ingen. Forkynnelse. "Speechless". "Har Ikke Ord". "Fantastisk". "Trist". "Digger dere". "Oppdater!". Gi. Meg. En. Pølsesnabb. Her. Er. Det. Fred. Å. Få.

Alle Bør Canskje Drite Eller Finne Gutset! Hestene I Jotunheimen Kan Like Måten Noen Ordlegger Pølsene(les: kommentarene). Qlt Regnes Som Tøft. U Vitenhet - Whazzup? Xtremt Ynkelig. Zorro Ær Ødelagt - Åååååååå!

4 Pølser(les:kommentarer):

Blogger Silje C hadde en stor trang til Ã¥ si...

Hei skjønne madammer! Eg skjønner godt denne frustrerte og fortvilte posten. Du føler at du gir og gir også kommer det lite tilbake. Men sånn er det bare, ikke alle er så flinke til å ordlegge seg som dere. Jeg håper at dere selv om dere blir slått ned i gjørmen gang gang på gang, likevel kan reise dere som de fighterne dere er! Fred og kjærlighet og 69 ord:)

2:45 p.m.  
Blogger Ali og Eli hadde en stor trang til Ã¥ si...

Takk silje, takk! Du er jammen tro!

3:37 p.m.  
Anonymous Anonym hadde en stor trang til Ã¥ si...

hødd? dere har vel ikke konvertert??? :|

12:52 a.m.  
Anonymous Anonym hadde en stor trang til Ã¥ si...

Huff, da! Ante ikke at dere følte det sånn! Er ikke meningen å gi tilbake, er bare det som Silje sier, ikke alle er like gode som dere til å ordlegge seg, bla meg:) Dermed, strekker ikke ordene til og ord blir for fattige til å kunne uttrykke det man/jeg mener. Håper jeg klarte å ordlegge meg bra nok, slik at dere skjønner..;) Peace, love n' 70 words;)

5:08 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home